Friday, January 28, 2011

Taman KLCC pula

Sebelum mengakhiri jalan2 kami di KL tu, sempat juga kami jalan2 melihat keindahan alam di Taman KLCC (poyo je bunyi) Macamla tak pernah sampai kan.

Tak...asalnya tujuan sebenar nak pergi solat kat masjid as-syakirin. Tp sempat jugala snap pic sikit2 kat taman tu.

Husna pula nampak 'menan' aka playground terus je kaki laju ke situ. Terpaksala follow juga walaupun terasa kaki ni dah lenguh berjalan dari kat Petrosains tadi.

Abahnya la melayan. Sy duduk je. Tak larat dah.



twin towers...



si comot sy...



abahnya banyak melayan...sy tak larat :)



belek2 beg plastik nak ambil roti...


Sudahnya, kami memang tak shopping apa pun kat KLCC. Sy merasakan tidak ada keperluan untuk dibeli di situ kecuali membeli roti di Cold Storage. Lapar2 dalam kereta boleh santap kan :)

Malam ni kami nak gerak balik ke Johor sebab esok ada family trip di Desaru. Semoga kami selamat pergi dan pulang :)

till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

3 comments:

chugie said...

mesti lah kena ke taman KLCC, dh alang2 ke sana kan?

dan yang pastinye, dah tentu lah encik suami yang melayan anak.. sebab kita kan mak yong.. x larat kan??

nieda said...

bestnya lepak kt taman klcc. dah lama x lepak ktsitu. time study rajinla.hehe.nk shopping time tu xde duit. skrg pun xde. hehe

CuppyCakeMommy said...

new air cut ke husna..comel banget sihhh..



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi