Wednesday, January 05, 2011

Then Kami ke Bandar Tasik Selatan

Hari Sabtunya, selepas sarapan and bersiap semua, kami pun memulakan perjalanan untuk ke BTS. So far, kereta boleh tahan banyak kat jalan sebab orang lain pun ada nak pergi kenduri and jalan2 agaknya.



budak busyuk baru bangun...


Kami pun terus tuju ke destinasi untuk menghadiri kenduri kahwin saudara belah FIL. Meriah juga kendurinya sebab anak sulung, perempuan pula tu. Rumahnya di area flat. Tp khemahnya dipasang di bawah flatla kan :) Tema merah hitam.

Layan gambar yg tak banyak ni je la...sy malas nak menaip banyak2 :) Makanan dia sedap juga sebab disediakan secara bergotong royong jiran2 flat ni. Mantop la kan. Ingatkan kat KL dah tak ada rewang2 ni, rupanya masih ada. Biasa kan orang panggil katering je.



banner digantung depan rumah pengantin kat tingkat 7



banyak khemah disediakan...ramai tetamu dijemput...




oh ini si kembar, Hannah dengan abahnya...



ini pula si Humairah dengan ibunya...



ops! tergelojoh pulak anak sy ni...dapat makan ais krim




peace tak tinggal :)
dah tembam kan sy...belly nampak tak?


till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

3 comments:

wan nurul hezrina abd halim said...

wahhh meriah nooo kawin nyer.banner tinggi nun di atas.senang dr jauh udah nampak...

wah senyum sampai ketelinga huda yerk=)mesti kenyang makan lauk pengantin yang besh

nieda said...

tak nampak tembam pun..masih kurus aje walaupun tgh preggy

Huda said...

nurul - alhamdulillah kenyang :)

nieda - sy rase dh tembamla nieda :)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi