Sunday, February 13, 2011

Akan ke Bangi

Kami nak pergi Bangi hari ini. (silalah hadina jangan jelous, ini sebab tuntutan kerja :))
Encik abang ganti bos dia join seminar kat TNBR esok.
Sehari je pun rasanya.
InsyaAllah stay Residence Hotel saja.
Senang dan dekat.
Anyone nak jumpa kami?

Alamanda best juga kan :)
Lama tak jalan2 sana.
Uniten tu pun dah lama kami tak jejak :) (tempat belajar lagi dikenang)
Tempat kami mula2 kenal, kenen2, usik mengusik. Huhu :)

Jalan saja sy dan Husna.
Adik kat dalam tu Alhamdulillah sihat.
Macam2 jenis kick dia buat.
Geram and tak sabar nak tunggu dia lahir nanti :)
Mudah2 an dikurniakan anak yg sihat dan cukup segala sifatnya. InsyaAllah.

Esok sy auto publish saja entry2 post ok :)

Ok till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

4 comments:

Izan Ishak said...

jalan2 lagi ye huda...mmg best ikut en Hubby outstation ye. teringat masa muhaimin blm sekolah dulu...selalu ikut pi balik kg~

CuppyCakeMommy said...

huda jom jumpa..saya kat bangi..nanti call ok 012-7805415

::Mamalyna:: said...

huda, ada kat hotel tu ke... dekat sangat2...

Faryza said...

weeeiii....
aku busy xbuka blog n fb..mana tau ko dtg sini.. nape tak call..dh menagis ni...uhhuhuhu



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi