Monday, February 14, 2011

Baca buku bersama Kak Syifa'

Kisah 2 beradik sepupu ini memang kelakar.
Sebabnya kadang2 baik, kadang2 bergaduh, kadang2 pukul memukul :)
Nama pun budak2 lagi kan, asalkan tak terbawa2 sampai ke besar sudah bab puk puk tu kan :)

Ini masa kami lepak rumah Kak Long kat Tapah.
Elok je dua budak ni baring2 atas katil sambil belek2, baca2 buku.
Gayanya macam pandai membaca.
Satu pujian untuk mereka sebab mereka memang sukakan buku :)




cuba teka mana 1 is Husna? :)




tadaa...dah nampak muka mereka...




tengoklah tu khusyuknya mereka...


Langsung tak hairan orang duk snap2 pictures mereka :)
Tak boleh tahan tengok buku apa yg mereka baca.
Buku MASTIKA ok!
Sy tak suka sangat baca, ikut mood juga.
Sebab MASTIKA ni kadang2 macam mengarut tp dah nama pun buku kan, mesti ada kisah tauladan dan sempadan.
Yg baik kita ambil, yg buruk buang jauh2 jangan ikut.

till next~



KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

3 comments:

nadia ar-rumaisha said...

aduh aduh...khusyuk betoi depa duk membaca ya...hihihih

Fieza79 said...

hamboi Husna...tak lama lg khatam la buku mastika tu..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah rajinnya baca buku bersama2 bagus ni tanam minat dari tecik



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi