Wednesday, February 16, 2011

Balik from Bangi

As-salam semua,

2 hari tak berblogging rasa pelik semacam. Dan rasa sangat banyak benda sy tertinggal :)

Firstly, sorry to Siti aka mommy mia sebab tak call. Sy tak bukak blog so tak boleh nak save no phone. Kalau tak boleh kite ngedate semalam kan sebab semalam sy jalan2 seksyen 1 jumpa kawan lama. Encik abang pulak dia boleh lupa nak save no hubby Siti hari tu. Adeh. Orang lelaki ni banyak sangat benda difikirkan sampai yg kecil2 pun dia lupa :) InsyaAllah kita jumpa next time if ada outstation Bangi area lagi.

Same to Kak Ejan aka mamalyna. Huda ada juga jalan2 kat Alamanda tp tak beli apa pun :) And lupa pula nak call or sms ajak lunch ke apa kan :) Very sorry guys :)

Semalam balik from Bangi, sampai rumah around 10.30pm. Sebabnya banyak tempat yg kami singgah. Rumah adik dan rumah PIL je otw back to Manjung.

Husna tak berapa sihat pulak tu. Demam sikit sebab sekejap sejuk, sekejap panas. KEsian dia.

Ok till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

3 comments:

Faryza said...

arrrgghh nk marah ni.. tak sms aku or call pun.. xmau kawan huda dah... sedih sungguh.... xkan no fon aku xda gak ....sob..sobb..sobb

Puan ApasH said...

semoga cepat sembuh ye husna!!

A N A K - A N A K K U said...

msim bdak demam nie....



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi