Monday, February 14, 2011

Bulat

Semenjak rambut depan Husna dikerat oleh abahnya :) (sy tak pandai potong rambut)
Pipi Husna semakin menonjol.
Tambah2 kalau dia pakai speck macam kat bawah ni.

Siapa setuju? *angkatla tangan* :):):)



bulatnya anak ummi...




bulat sangat kan...


Tp kalau dia nganga, tak obviuos sangat nampak bulatnya :)
Contoh macam dalam pic di bawah ini.


ini macam dah cengkung sikit...
lepas kena cirit birit dan muntah hari tu...dan
tak minum fm hampir 2wks...





dari tepi...


Pic last tu masa kami dah chek out dari Cititel Hotel last week.
Tersenyum simpul je dia, tp tak berapa nak sihat lg tu.

Adakah anak anda juga bulat macam Husna? :)


till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

11 comments:

Puan ApasH said...

Qaseh pon bulat gak..geng2 pipi labuh..hahaha

nieda said...

bolat pun tetap comel...gmbr first aje yang lain tak..

MuMMy CHoMell said...

(hand up)..mulat2.. auntie cubit skit bleh..:)

yatie chomeyl said...

kalau lagi bulat, lagi comel Husna, lg geram nk cubit2 pipi tu ;)

ezan said...

1st 2 pictuire nampak husna bulat. tp lepas2 tu nampak comel sgt..

Zefa NorAsmara said...

Bulat pun bulatlah Husna.. janji Husna menten comel lote.. :-)

Anak2 kak zefa masa kecik2 suma bulat2, bila dah sekolah baru kempes skit.. tp menten badan sedap2.. hehe..

CuppyCakeMommy said...

very the boolat yang sangat enak untuk di geget..heheh..camne trip ke bangi..best?tak contact saya pun..kalau tak leh playdate mia and husna..

btw babe..i ada buat promotion puzzle sets for husna..jom terjah

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

pheeewiiittt.. =)
alahai, tomeynyer berkacamata itam..

Mask-roll said...

ala..tecit2..biarla bulat... shomelll

Faryza said...

husna mmg comel... tp xnak kwan umi dia...:((

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

ha ha la makin bam2 tapi still cute banget



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi