Tuesday, February 22, 2011

Call u later...

Hello! Siapa tu?
Sihat ke?
Wat apa tu?


Itu antara dialog biasa kita gunakan setiap hari bila on phone kan :)
Same goes to my lil Husna.
Ada pelat2 sikitla...cakap punyalah laju.
Ikut mood juga, kalau dia rajin cakap, dia akan celoteh banyak dengan atok and neneknya :)
Banyak mumble sebenarnya.

Sekali sekala mengadu :)












Kalau handset abahnya, lagi dia suka, habis dia touch sana touch sini (touch screen kan)
Tup2 dia buka you tube la, game la, kamera la, call somebody la etc :)
Nasib baik handset ummi dia simple je, kalau keypad off tak dapatla dia kacau :)



pssst: Budak2 memang pantang nampak handset kan, mesti diguna kesempatan yg ada :)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

6 comments:

FaRaLySsA said...

hik3...cutenye..:)

Izan Ishak said...

pandai nya husna call atuk n nenek ye!

affan pulak suka sgt amik gambar. ada sekali dia amik gambar muka ummi tgh tido...naya je kalau org tgk~

Nureen said...

sama la anak kita.. pantang jumpe anset.. mesti buat gaya tgh ckp kan.. tp klau betoi2 bkn nk ckp sgt pon..

eima said...

wahh pandai .. bergaya plak tuh ..huhu leh masuk contest suami cutemum ni ... si comey & hanset ....

yatie chomeyl said...

wah, bukan main lg husna eh...siap guna tepon abah dia lagi..advanced btol :)

CuppyCakeMommy said...

stylo betul berkaca mata hitam neh



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi