Friday, February 11, 2011

Husna join Pak Usu main game

Bila Husna join, eceh boleh tahan juga lagaknya. Macam orang terror je :)
Siap baring2 semua, dengan muka selambanya.
Jom layan gambar Husna join Pak usunya bermain game.




tu dia...game dragon ball...



siap tarik bantal u all :)



abah dia pun join tengok...



siapa yg menang? :)


Husna main suka2 je, sebab tu la Husna tak menang. And confirmla Pak usu boleh menang sebab Pak usu terror, selalu main game. Pak usu Husna ni dulu masa nak upsr (2 tahun lepas, now he's form 3) boleh lagi main game. Tp memang rezeki dia boleh score 5A's :) Sambil main otak Pak usu ligat hafal formula kut :)

ok till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

4 comments:

chugie said...

ingatkan husna main sekali game tu..
teror pak usu husna ye.. score all A's tu.!

*azni* said...

terer la husna main game..hehe..

yatie chomeyl said...

budak2 jepun ni pun smeua hantu game, tp bila bab belajar..OK je nampaknya.

nti husna besar sikit leh la celen pak usu dia

iambruceado said...

haha pak usu! ajar miss husna main game sampai terer. mesti dapat juta2 A dlm UPSR nanti



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi