Thursday, February 24, 2011

Last Day 'Cute Baby Style Contest'


*UPDATE*


Ok, hari ini merupakan hari terakhir untuk kawan2 semua join 'Cute Baby Style Contest'.
Contest akan berakhir pada jam 12 tengahari/pm ini.
Selepas pada itu, penyertaan tidak akan diterima untuk bagi fair kepada peserta2 lain yg sudah join.

InsyaAllah, sy akan cuba update dan review kesemua peserta secepat mungkin,
dan selepas itu penilaian akan mula dilakukan oleh pihak juri.

For those yg sudah join, jutaan terima kasih sy ucapkan.
Semoga berjaya!


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

5 comments:

FaRaLySsA said...

akak..result bile tau?..hik3..moge2 menang...:)

Qaseh tia said...

keputusan bagitau next weekla yek..sbb esok smpi senin cuti la..huhuh manala tau rezki si qaseh menang kan..ahaks! perasan sudah..

Huda said...

faralyssa - insyaallah, selepas dah review sume n chek link ok, boleh announce pemenang :)

qaseh tia - insyaAllah :)

Fieza79 said...

wahh lepas ni sebok la ye huda...ok review baik2 ok...

ibu_Arifa said...

teringin nak join..tapi xde gambar yg sesuai jer..tgk lah nnt,,, kot2 berubah fikiran ker.. hihihi.. sempat lagi kan..



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi