Friday, February 11, 2011

Makan fries cicah mayonis


biasa nampak tak building ni?

Of course la kan. Ini HQ encik abang.
(Kisah minggu lepas)
Time orang semua sudah sibuk mula bercuti CNY(sebab parking lot banyak kosong).

Oh yer, ceritanya yg menyebabkan kami jalan2 sampai ke sini ialah kerana menunggu adik ipar sy yg time tu otw from UIA dengan LRT. Kami suruh dia turun kat stesen Universiti. Sebab tu la kami ada kat sini.

Wait2 for him lebih kurang half an hour jugalah.
So, encik abang ajak kami lepak kat kafe depan padang TNB tu (kelab kilat TNB)
Orderla juga minuman sejuk dan fries (kami baru lepas lunch kat R&R Seremban time tu)
Sebakul fries dia bagi ok :)

Husna makan paling banyak. Kegemarannya la katakan.



cicah2 mayonis...WAJIB



yummy!



air watermelon juice...



sy dah makin gemuk :)
pakai black cardigan takla nampak obvious sangat kan :)


Lepas makan2 kami pun terus pick up adik ipar sy dan balik ke Perak.


till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

5 comments:

*azni* said...

terliur la plak tgk husna makan..mcm2 la ibu ngandung ni..

nieda said...

husna boleh geng dgn humaira suka fries. cuma humaira mkn mcm tu jer. takde letak mayonis. memilih sgt si humaira ni..

A N A K - A N A K K U said...

sedapnyer....adoiyai kene bwk anak2 g mkn nie

chugie said...

suka gak makan fries cicah mayo.. dan juga sos cili! cedapnyeeeeeeee

Izan Ishak said...

sedapnya husna!
fries cicah mayo mmg best kan~



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi