Wednesday, February 02, 2011

Mentari muncul kembali

Mood puan tanah tak berapa nak best. Masih bercuti la konon. Alhamdulillah matahari muncul kembali setelah banyak hujannya turun since last Saturday. Johor cerah semula :)

Kat rumah my mom ni, pinjam laptop dan broadband adik sy :) Encik abang apply cuti seminggu. Tp dia sibuk juga tu menyiapkan report bagai. Katanya nak balik MAnjung pagi ini tp masih lagi menatap lappy nya buat kerja. DIa kata if boleh siap by today and email to his friend, tak perlu balik MAnjung. Habiskan je cuti2 ni di Johor. Tp beg sy dah kemas2 sikitla.

Seronok sangat Husna dapat perhatian atok dan neneknya. Pak anjang dah balik Pasir Gudang. Makcik dia dah balik Bangi. Yg ada Pak usu dialah yg kerja TNBD Kluang ni. Pak lang dia saja2 ikut Pak anjang dia balik PAsir Gudang.

Adik Husna apa khabar ye di dalam tu? Makin hari makin aktif kerjanya di dalam. Berombak2 perut sy dibuatnya :) Menandakan dia aktif dan sihat di dalam. Alhamdulillah. Sy ada shopping sikit2 baju untuk adik Husna. At least adalah sepasang 2 yg baru kan untuk dia. Banyak lagi sy tak prepare. List pun tak buat lagi. Set pantang pun tak confirm nak pakai NR lagi or tukar lain. So far NR sy serasi dulu masa Husna. Oh yer, sy nak beli set tilam adik juga sebab Husna punya dah tak best :) Banyaknya sy nak beli, kena buat kira2 betul2 ni.

Apa kawan2 sedang buat? Sy dengar ramai juga sedang bercuti. Esok CNY kan, ambillah kesempatan beramah mesra bersama keluarga tercinta :)

till next yer~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

4 comments:

yatie chomeyl said...

kami x cuti pun ngeh3x

[-suziey-] said...

smga mentari cerah akn terus bersinar..ecewah..hehe..

banjir dh surut ke kt JB tu?

Izan Ishak said...

samalah kat sini pun huda. dah cerah dan tak hujan dah dari semalam. risau plak tgk tempat2 yg banjir dalam tv tu~

umah parent huda..kluang kat mana?

Fieza79 said...

lama betul Huda bercuti mesia...maseh kat johor...sana hujan ye..kat sini tk hujan pun la..panas je..



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi