Tuesday, February 01, 2011

No more BE :(

Sedih2x :(

Dah tak ada BE langsung :(
Semuanya sudah jadi ME :(

Oh nuffnang, silalah beri BE lagi kepada sy. Kenapa u all tak sudi? Sy mahukan another new BE, please...

Selamat hari wilayah!


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

6 comments:

SyidaGorjes said...

tak cukup uv kot.
kene lebih rajin!

Fieza79 said...

sama la kfieza ni huda...BE hari tu pun dh metered...

nadia ar-rumaisha said...

nadia punyer tinggal satu jer tp tak naek2 earning...

Izan Ishak said...

huda...k.izan dah berminggu2 takde BE ni. sedih!

anum shukri said...

akak lagi x ada..hihihi..

Puan ApasH said...

akak ade le 2 BE tapi tak nampak pon ads kat blog. Mmg tak ada earning langsung. UV ok je pon. Since ada Milk a Deal tu terus mcm ni. Dah dekat 2-3minggu takde earning langsung..sedih!!



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi