Thursday, February 17, 2011

Pop Corn perisa durian

Dulu2 masa kecik2, dah wujud dah makanan ni :)
Kan?
Since zaman sy tadika kut dah dapat makan benda ni.
Sampai la ni pun masih ada lagi kan.

Rasa dia masih sama, harga je kut dah naik sedikit ikut peredaran masa.
Tp plastik bungkusan dia still sama ok.
Husna pun suka juga makan sikit2, sebab manis kut.
Tp tak adalah sy galakkan sangat :)

Banyak juga beberapa jenis cikedis lain yg packaging dia still the same.
Rasa juga tidak berbeza.
Kalau sekali sekala makan tu rasa macam kembali ke zaman kanak2 riang :)

Kawan2 pernah dan suka tak makan keropok durian ni?




rangup dan sedap manis2 :)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

8 comments:

Kehelan said...

dah tak pernah jumpa dh sekarang... kat mana nak dpt?

Faryza said...

yee.. aku pun suka.. tp hanya dpt dibeli dekat mamak jual roti.. pit..pit..!!roti..roti..

CuppyCakeMommy said...

lamanya tak jumpa cekidis ni..rindu lak..dulu 20cent je kan

wan nurul hezrina abd halim said...

mmg sedap.dulu masa sekolah2 selalukan ada kopok durian nie.kalu makan nak lagi ooo

SyidaGorjes said...

sukaaaaaaaaaaaaaa!
tapi susah nak jumpa kopok durian ni.agaknya bukan musim durian kot.

Zefa NorAsmara said...

kali terakhir kak zefa jumpa masa zaman sekolah rendah dulu.. (sbb pastu dah tak suka sgt jajan).. dah berpuluh2 tahun..

ezan said...

ni kesukaan daddy marea. kalo jumnap mesti beli :)

Izan Ishak said...

kat sini tak pernah jumpa lah huda. mmg antara febret jajan masa kecik ni~



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi