Wednesday, February 09, 2011

Sebelah mid valley

Salam semua,

Sy minta maaf semalam tak banyak berblogwalking ke rumah kawan2.
Husna nampaknya sudah beransur sihat just masih cirit birit, tp tidak kerap.
Thanks kepada mereka yg sudi doakan kesihatan Husna. Appreciate it sangat2.

Petang semalam sy ikut encik abang pergi KL.
Kami di KL la ni. Ada kat sebelah Mid Valley.
Encik abang meeting kat HQ.

Sy tak boleh nak berblogwalking hari ini sebab encik abang bawak lappy pergi meeting.
Wifi free tu, ruginya :(
InsyaAllah tak malam ini, esok pagi kami cabut balik Manjung.

Take care everyone!

Till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

6 comments:

azwa_amani said...

take care too..huhuhuh

chugie said...

rajinnye travel2 ek... huda, bleh jalan2 ke mid valley.. mane tau ade sales lagi ke kan? bleh rembat ape yg patut ekekekek

hadina said...

oh sesungguhnya daku jeles melihat kalian asyik kuar jln2 je (w/pun ikut cik abg meeting)
agak2nye bila lah kami nak g jln2 sokmo ni :)

Mask-roll said...

wah..ade kat sni ek? tp jap jer..xpela...leh jln2 dr asik dok umah je kan..

Izan Ishak said...

jalan2 kl pulak ye huda...

take care ye~

Fieza79 said...

amboi berjalan lagi ye..syok nyaa..



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi