Monday, February 07, 2011

Selepas seminggu

Salam Isnin,

Setelah seminggu bercuti dari Desaru ke Kluang, kemudian Kg. Gajah dan Manjung semula, hari ini sy baru berpeluang nak coret2 di sini.

Ikutkan mood macam malas2 lagi nak update :) Boleh? Banyak benda nak story, cerita Desaru pun tak update lagi. Adeh :)

Tak apa...slowly sy akan buat 1 persatu. Husna pun sudah 4 hari berlalu birthdaynya yg ke 22 bulan. Wow! Macam tak percaya je daH besar anak dara sy tu. 2 bulan lagi insyaAllah akan berganjak usianya ke 2 tahun. Dan insyaAllah by end of April or awal May adik dia pula akan melihat dunia. Alhamdulillah yg di dalam tu pun aktif saja dan sihat :)

Later sy update lagi yer. Nak kemas rumah kejap...banyak habuk.




*Jangan lupa sertai Cute Baby Style Contest akan berakhir pada 24 Feb 2011 ini!*


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

5 comments:

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

waa, skali tgk cam boy aje bler dh potong rambut pendek!!!
ps: takleh join, anak ai dh expired date. ekekekekek.. :P

Fieza79 said...

pejam celik pejam celik dh besar anak dara tecik tu...

A N A K - A N A K K U said...

waoweeee jenjalan sungguh nie..heheheheh bagus!bagus! release tensen

Izan Ishak said...

seronoknya tgk husna yg ceria. tak lama lagi dah nak 2 thn ye...

k.izan pun kalau balik kampung mmg amik masa nak merajinkan diri hapdet belog.. slow2 ye huda~

nieda said...

selamat mengemas...nieda pun dh kurang update. byk kerja nk kena settle



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi