Monday, February 21, 2011

Weekend ke Fraser's Hill

As salam,

Hari Isnin yg indah, tak gitu kawan2?
Penat travel tak hilang lagi, dan sy juga tak sudah2 sendawa angin dari malam tadi :)



*credit to mr.google*


Oh yer, last Friday sy dan family mendaki ke puncak Bukit Fraser. Semalam dah balik ke Manjung.
Boleh tahan peningnya mendaki dan turun dari Bukit Fraser tu :)
Jalannya berbengkang bengkok dan panjang2.
Kami stayed 3 days 2 nights kat Rumah Peranginan TNB (mana lagi :))

Nanti sy update cerita jalan2 di Bukit Fraser.
Cuacanya tidakla sesejuk Cameron Highlands tp pagi2 tu boleh tahan tebal kabusnya, sejuk rasa badan nak mandi pagi :)

till next yer~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

7 comments:

*azni* said...

wah,best nye huda asyik bercuti je..azni tak pernah g lg fraser hill tu..

mamyharraz said...

baru plan nak naik fraser hills..

ok mamy tgg next entry awk ya..boleh buat sbg panduan :)

Ieda Al-Habsyi said...

bestnyer bukit fraser, ieda tak penah g lagi :)
DAH JOIN FACEBLOG?

Mask-roll said...

wah..bestnye g fraser..lame dah x g sane...best x huda?

p!nkerton said...

oh pegi bkt fraser ke, padan la tak reply email hehe.. kite balik mjg wknd lps, ingat nak jumpe huda lepak2 & hantar pyjamas ;p

nieda said...

bestnye huda..asyik jalan2 mkn angin jer..jeles ni.hehe

Messy Messy said...

boleh tak bagi info sikit...ada tempat masak dekat apartment tu tak..
tolong email kat saya mustaqim3575@gmail.com



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi