Friday, March 11, 2011

27

*credit google*


Hari ini hari Jumaat.
Penghulu segala hari.
Juga merupakan hari bermakna dalam hidup sy.

Terima kasih kepada ibu sy sebab beliau selamat melahirkan sy pada tarikh hari ini 27 tahun yg lalu.
Sy sangat bersyukur diberi keizinan untuk terus menjadi khalifah di muka bumi ini.
Alhamdulillah.
Semoga sy sentiasa dalam keberkatanNya.
Diberi kesihatan yg baik dan menjadi ibu dan isteri yg solehah kepada suami sy.
InsyaAllah.

Selamat hari ulang tahun kelahiran yg ke 27, Puan Huda!



pssst: pengumuman pemenang 'Cute Baby Style Contest' akan dilakukan pada hari ini juga :)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

14 comments:

NM02 said...

bangun pagi gosok gigi
jgn lupa cuci muka sekali
ooo... patut la pepagi dah wat n3
rupanya beday dia ari ni...

hepi beday huda. moga kebahagian yang kamu kecapi saat ini akan terus berkekalan selamanya. moga kamu dipanjangkan usia, diberkati dan dirahmati selalu.

hepi dapat kenal sama kamu. moga persahabatan alam maya ini akan terus kekal selamanya.. *__"

*azni* said...

kepada puan huda,selamat menyambut hari lahir ke 27..semoga sentiasa berada dlm rahmatNya..:)

azni tak pandai sgt buat ucapan..

Keyphochee said...

epie besday mummy..semoga panjang umo...dimurahkan rezeki dan senantiasa mendapat keredhaan dariNYA..amin...Insyaallah..

yatie chomeyl said...

hepi bestday huda. semoga sentiasa bahagia di samping ur hubby and Husna :)

Cute MuM said...

happy besday huda..
semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.. dan berbahagia disamping keluarga tercinta..

SyidaGorjes said...

happy birthday!
mlm ni celebrate kat mana?

Fieza79 said...

hepy besday huda...wahh muda lg tuu...moga sentiasa dimurah kan rezki yg berpanjangan dan ceria2 selalu ok...

Nureen said...

hepi besday huda.. moga sentiasa happy & ceria2 disamping insan2 tersayang...

wah... x sabaq nk tau result.. ;)

Myra Jay said...

Happy besday dear.. Rupanya kita sebaya la 27:)
Moga panjang umur murah rezeki ye:)

mama rifQy said...

hepi besday dear!!!!

chugie said...

Selamat hari lahir huda...

nieda said...

happy birthday Huda, moga panjang umur dan murah rezeki

Izan Ishak said...

selamat hari lahir huda...!

moga sentiasa berbahagia disamping suami n anak2 yg tercinta~

hadina said...

lambat sehari wish ni ek..
selamat hari lahir yg ke 27...muda lagi tu...lepas deliver yg kedua ni boleh tambah lagi..:)
semoga huda berbahgia bersama insan2 tersayang dan sentiasa berada di bawah payung rahmat Nya.. Amin.



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi