Monday, March 28, 2011

35 wks


*credit google*


Alhamdulillah, sudah 35 minggu adik Husna di dalam tu :)
Pantas kan masa berlalu, rasa macam baru je mengandung.

Suppose sy ada check up with doc yasmin today, tp sy pergi esok.
Encik abang sangat busy hari ini.
Memang sudah kebiasaan encik abang akan temankan sy ke klinik, kalau tak siapa nak handle Husna kan :)
Bagus juga ada peneman, kita rasa lebih lega if or if else ada 'apa2 perkara serius' yg doc nak beritahu, si dia pun ada sama di sisi.

And next week at 36wks sy patut pergi ke ISH.
2nd appoinment with doc Adlan, hopefully semuanya berjalan dengan lancar, insyaAllah.
Then, tunggu masa je la :)
Now, sy memang banyak bergerak ke sana ke mari (ikut encik abang outstation)
Ada sedikit kekhuatiran di situ (in case tengah otw tu tiba2 nak bersalin)
Buku chechk up tu memang sentiasa dibawa but begla tak siap lagi kan :)
Oh OH! Tak dapan nak imagine.
Sy hope adik Husna akan keluar bila masa tu betul2 sesuaila means dalam 38wks ++ ke kan.
Time tu sy confirm duduk rumah saja tak ke mana2. InsyaAllah :)

Need to buy new sandal ni, udah tak muat...kaki mengembang...


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

6 comments:

Izan Ishak said...

kejap je dah 35weeks ye huda...

insyaAllah...moga Allah permudahkan segala urusan ye~

*part beli sandal baru tu haruslah...tak selesa pakai sandal kecik~

EiJa ZaQuaN said...

mmg cepat jerk rasanye kan..
eija pun now dh 33 weeks..

dh nak dekat2 ni..kaki mmg mengembangkan..moga segalanya berjalan dgn lancar..

nieda said...

sekejap je dah hampir 36 weeks...kena ready beg bersalin dah huda, in case emergency senang.

Faryza said...

tetiba adik husna keluar minggu dpn... 4/4/2010... waaa leh sambut besday sama...heeheh amin..

ezan said...

yeah x lama lagi je ni. ezan target lagi 2 weeks. hehehe.. suka2 je kan. :P

p!nkerton said...

wahh dah 35 wks, kejap je! fatih tumpang nervous skali ;p



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi