Monday, March 14, 2011

3rd Anniversary



As salam,

Alhamdulillah, hari ini 14 mac genap ulang tahun perkahwinan kami :)
Moga keluarga kecil kami akan lebih ceria dengan kehadiran bakal adik Husna this coming May, insyaAllah.

Rasa macam baru je bergelar isteri kepada encik sazli tu. Rupa2nya dah 3 tahun.
Dia maintainla macam dulu.
Kelakar (dengan sy je la)
Suka buli :)
Caring, loving tu biasala kan :)
Seorang suami dan abah yg bertanggungjawab, Alhamdulillah.
Penyabar dengan karenah isteri dia ni :)
Suka menyenangkan isteri dia ni...sometimes sy really need help walaupun sy boleh buat sendiri, dan dia ada di sisi untuk membantu.
Sedang berusaha untuk kurus, gigih work out semula macam dulu2 :)
Sayang dia.

Doakan kebahagiaan kami, hanya kepada Allah kami memohon.
Kebahagian, keharmonian dan kerukunan rumah tangga kami.
Moga Allah sentiasa berkati kami, amin~

pss: boleh masa sambut bithday sy last Friday, dia kata ok ini sekali dengan anniversary celebration? :) huhu...tak kisahla kan :) makan juga...


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

17 comments:

SyidaGorjes said...

happy anniversary...semoga berkekalan selamanya.....

A N A K - A N A K K U said...

TAHNIAH...MOGA KEKAL HINGGA KER SYURGA...AMIN

Nureen said...

hepi anniversary.. moga kebahagian milik huda sefamily selamanya..

*husna, jgn nakal2 k.. nanti tlg mama jaga adik yg bakal keluar k ;)

[-suziey-] said...

happy anniversary huda..smoga berkekalan ke akhir hayat ok :) so sweet :)

p/s: mood bw baru mai :D

::Mamalyna:: said...

happy aniversary... semoga berbahagia selamanya...

LiErOSe~QiEmi said...

Happy 3rd anniversary yer.. Moge kebahagian & rezeki bertambah2 dengan kehadiran baby baru nanti..

Fieza79 said...

hepy aniversary..moga sentiasa kekal bahagia selama nya...

hadina said...

selamat ulang tahun perkahwinan yg ke 3..semoga ikatan yg terjalin akan terus berpanjangan buat selama-lamanya :)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

epi anniversary huda n asben..
semoga kekal bahagia hingga ke syurga, amin!!!

EiJa ZaQuaN said...

Happy 3rd Anniversary..
moga kekal bahagia selamanya..:)

Mask-roll said...

congrates to both of u..may Allah bless ur family...

Nia said...

Congrats Huda! semoga berkekalan dan bahagia hingga akhir hayat ya..

Myra Jay said...

Thniah ye & Happy Anniversary..
Moga r/tangga kalian sentiasa bahagia selamanya:)

ezan said...

happy anniversary huda.. semoga berbahagia selalu hingga ke akhir hayat. :)

Faryza said...

happy anniversary.. busy smlm sorry ye...
tahniah dah capai 3thn gitu.

nieda said...

happy 3rd anniversary...moga sentiasa gembiraaa

Huda said...

thanks semua yg sudi memberi ucapan :)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi