Friday, March 04, 2011

Award top commentator

As salam,

Hari Jumaat dah yer. Sy baru jer balik from kl semalam, tp malas sangat nak ngadap lappy, keletihan.

Selingan Update contest:
  • insyaAllah sy akan upload gambar2 hadiah untuk pemenang hari ini
  • gambar2 peserta yg comel2 itu sy try juga upload hari ini
  • pemenang akan diumumkan pada minggu hadapan
***



Baru2 ini sy dapat award dari puan empunya blog NM02 :)
Thanks sis!
Sebab dapat award top commentator :)
Suka sangat sebab comel je dia designkan untuk semua pengomen yg ngetop tu :)

Tqvm again! Keep blogging yer sis!


ps: letih balik from KL, lately sy rasa macam malas dah nak ikut encik abang pergi outstation tp tak ikut rasa kesian pulak kat dia drive sensorang without teman :)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

2 comments:

*azni* said...

tahniah huda..comel award tu..

SyidaGorjes said...

rajin huda g ikut husband outstation,kalau kita.......dok umah lagi best (sbb jarang ada kat umah, kan)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi