Monday, March 28, 2011

Because I'm A Girl



Sy pasti ramai di antara kita pernah menonton video klip ini kan.
Dulu2 la masa zaman anak dara ke, zaman studi dulu ke kan.
Dah lama sy tercari2 video klip ni. Satu masa dulu sy memang ada save tp tu dulula, dalam pc masa zaman study.

1st time tengok - nangis
2nd time tengok- nangis
3rd and so on - confirm2 nangis

Dulu sy ingat video klip ni asalnya sebuah drama, tp just a video klip rupanya.
Memang touching tak hingat...memang feeling habis-habisanla orang kata.
Tak caya tanya bff sy Pn.Faryza sebab dia pun tengok sama :)

Ada sesiapa di kalangan anda semua pun pernah menangis masa tengok video klip ini?
Sob 3x :( :( :(


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

4 comments:

Faryza said...

betul2... kita ulang2 tgk ..pastu dah leh nyanyi kan..heheh dah set video ni kasi ulang2..hehehe..
huda ko ada tgk cerita melayu yg buat drama ala2 cerita dlm video klik ni.. sadiss sungguh...

waaa aku dah feeling ni... tambah plak rindu zaman dulu...

waktu petang2 ni laa kita golek2 atas katil borak2 pastu tertido..hahahah.. syok nye hidup..

yatie chomeyl said...

mmg sedih gile...tiap2 kali tgk mesti nangis

Nia said...

ooohhh,tidak!! tak sanggup nak tengok lagi. sedih sangat2..dulu masa zaman bercinta, siap ajak bfr(sekrg en.suami) tengok, tapi dia blur jek,..dia kata mcm drama.cit.

Fariz Finie Family™ said...

dulu masa study selalu tgk video klip ni...
sedih jugakla masa mula2 tgk..:)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi