Friday, March 25, 2011

Benda tak settle


OMG!

Banyak benda tak settle lagi untuk adik Husna :)
Sy still belum prewash baju2 beliau.
Diapers dia pun tak beli lagi.
Beg confirm tak kemas lagi, bila baju belum prewash.
Confinement set tak beli lagi.
Pad pun tak beli lagi.
Bra tambahan pun tak beli lagi.
Oh oh!

Sy kena take note semua ni, 1st of April my parents plan nak datang sini tunggu sampai sy bersalin :)
Time tu sy boleh minta tolong my mom kemaskan beg :) *sy memang anak sulung yg manja*
Sy suka my mom kemaskan, beliau sgt details dan tahu apa yg perlu dibawa :)

Pening2...3rd April Husna's becoming birthday. Oh OH! Cadangnya nak celeb kat CH, insyaAllah.

Apa kawan2 akan buat if di tempat sy? Mana yg lebih penting ya? :)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

6 comments:

A N A K - A N A K K U said...

Dua² penting, jangan abaikan kakak, dsbbkan adik, mcm tue sebaliknya....y penting tny tuan badan, larat ker x????kalau x smbt je sekali ngan adik...hahahaha

Faryza said...

both penting.... jgn kurang kasih pada yg suluung bila dh ada adik nnt.peringatan abang aku pada aku... bila anak kita jarak dekat2 ni kita kena pandai bahagi kasih pada mereka...good luck mybff

ezan said...

both penting.. i know u can do it very well huda.. tp ingat.. kesihatan diri lg penting. kalo x camna nk jag husna & adik.. :)

lenloy said...

Salam kenal..

SyidaGorjes said...

sama la kita.entah bila nak start sesi pembasuhan.er....bara tambahan tu nak buat apa ek?dulu takde beli pun.

wan nurul hezrina abd halim said...

wahhh dah dekat bersalin..huda kalau saya bayar dah playtent2 kot2 kalau awak bersalin plak cmner ek?cian plak awak nak g pos bagai..



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi