Tuesday, March 29, 2011

Boling time

Ok, 1 lagi aktiviti yg kita boleh buat bila stay kat holiday villa subang ni ialah boling :)
Sy memang teruja sangat tau sebab ada boling ni, tp apa nak dikata.
Sy dinasihatkan untuk tidak bermain boling oleh seorang pakcik kat situ :(
Dia kata kalau kecik lagi tak apa, sebab dah 7-8 bulan dia risau terberanak lak.

Err...yer la, no komen.
Sedih juga tak dapat join encik abang main.
Jadi tukang sorak je la dengan Husna :)
If bukan member, harga per game RM4.50 je.
Bolehla, encik abang main 1 game suka2.
Husna ulang2 cakap "abah mamin ball"
Walhal boling, dia called ball :)





nampak gaya encik abang tu macam pro je :)





budak ni sibuk nak main tekan2 kat dashboard tu :)





ala muka kesian tak dapat main boling sama :)





ada masalah teknikal time ni...



Sepanjang stayed holiday villa ni, ada 2 times encik abang main boling.
2nd time dia main dengan kawannya from Paka, encik ibrahim.
Ex jiran kami masa kat Paka dulula, also encik abang punya seangkatan in electrical department.

Banyak lagi fasiliti lain yg ada kat holiday villa ni, gym, tennis court, badminton court, snooker, apa lagi yer...entah. Lupa dah. Tp memang bestla, encik abang siap berangan nak jadi member kat hotel ni bila dah tua esok :)

Siapa suka main boling?


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

5 comments:

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

sama nek je si tecit tu nk men bowling ekk..
heheheh, kak alya tah ghetii.. tp berangan mau men.. maknye lgla.. harus masuk longkang!!

Fieza79 said...

mesti huda terer main boling ni..
betul huda jgn...kang terberanak awal pulak..hehee

ieda said...

dah lama jugak akak x main bowling nie .. x terrer punn layan kawan2 jeww :))

ezan said...

ezan!!!! lama giler x main bowling. x sure boleh strike lagi or ke longkang je lepas setahun x main ni. hehehee...

hadina said...

ina pun suka lah main boling ni..tak kisah lah strike ke masuk logkang ke..janji main...ni bila pulak nak gi main ni..



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi