Friday, March 18, 2011

Budak comot & comel

Petang2 ni jom kita layan si kecil sy ni yg comot tp comel :) *ummi perasan je kan*
Suka makan ais krim budak kecik ni. Tp masih di bawah pengawasan sy dan abahnya.
Tidakla terlalu menurut kan sangat kehendaknya.
Memadai.

Jangan terlebih sudah, tak elok pun ye kan.



bg sudu besar lagi...




malu2 ummi snap gambar dia :)




tutup mata sebab flash :)


Anak siapa lagi suka makan ais krim? Angkat tangan please :)



psst: sy insyaAllah akan ikut encik abang ke KL next week sebab beliau ada training kat Holiday Villa, tp tak tahu lagi stay mana. Mungkin blog pun bercuti sekejap yer :)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

8 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

comeynya husna leh masuk contest ni huda

EiJa ZaQuaN said...

anak eija suka gak makan ice-cream..tp selalunya mula2 jerk dia excited nak makan..sudahnya selalu makan ice-cream x abis..mama dia jgk yg kena abiskan..huk3..

Fieza79 said...

aduhh makan eskrem smpai comot2 cmtu...tp comell...

wahh berjalan lagi la Huda..best nya...hepy baby dlm perut bl dh keluar nanti...hehe

nieda said...

comel dan comel..geng humaira peminat ais krim

ezan said...

comel!!!!.. marea x suka makan ais cream sebab dia x tahan sejuk. mcam xreti nk mkn. bagus jugak. biar mummy dia sorg je mkn. hahahaha...

nadia ar-rumaisha said...

bukan setakat husna saja yang ske makan ice cream...saya pun same...hihihi apapun, comel and sonok tengok bila budak2 makan ice cream....

Izan Ishak said...

comet tp mmg comel sgt!!!
sudu lagi besar dari mulut dia...hehehe

cikpuanhady said...

hehehe..Zahra pantang tengok eskrem, mesti nak..

dah klik hb..

Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Jom skodeng :Notre Belle Histoire



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi