Tuesday, March 01, 2011

Bulan Mac


gambar penyeri entry :)


Sedar tak sedar, pantas sungguh masa berlalu kan.
Dah masuk pun bulan Mac tahun 2011.
Bulan ini banyak benda nak diraikan.

Birthday sy.
Anniversary perkahwinan.
Birthday ibu sy.
Apa lagi yer?
Yg pasti semuanya akan dilalui dengan penuh kesyukuran sebab dapat melaluinya setahun lagi kan :)
Siapalah yg tak suka umurnya panjang dan diberi kesihatan dan rezeki yg baik?
Semua orang suka kan :)
Sama2 kita raikannya dan bersyukur dengan apa yg ada.

Tahniah to kak Apash sebab dapat bonus dengarnya :) Dan insyaallah nak lahirkan 2nd baby kat private hospital.
Rezeki anak2 kan. Alhamdulillah.
Siapa lagi dapat bonus? Hehe.
And jika rezeki itu tersurat untuk kita, insyaAllah 1 day nanti pasti ada punya.
Just sabar dan tunggu sedikit masa :)

till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

5 comments:

Myra Jay said...

Happy Besday dear in advance..
Bila tu?? :)
Semoga panjang umur dan sentiasa dirahmati Allah :)

Fieza79 said...

bulan mac ni penuh la hari ini dlm sejarah buat huda kalau mcm tu...

SyidaGorjes said...

bln mac ni bday aqid dgn papa dia.ni tgh fikir nak celebrate macam mana walaupun bday diorg hujung bulan.

A N A K - A N A K K U said...

wah!wah!bulan 3 y meriah...i like, heheehe erm tol tue cepat @ lambat jer kan..tp biasalah manusia cam kite nie x nyabar...hahahaha

ezan said...

sekejap kan masa berlalu. tgk2 dah march dah. tp best nya huda.. byk occasion bulan march ni. i like2.. tp mesti duit pun byk habis kan. :P



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi