Tuesday, March 15, 2011

Check up 32 ++ wks

Thanks to kawan2 semua sudi wish sempena 3rd anniv kami semalam :) Terharu sangat.
Alhamdulillah, semoga doa anda semua dimakbulkan. Amin.

Semalam sy tak dapat berblogwalking sebab sejak jam 11am hingga 6pm rumah sy blackout :( Bukak lappy boleh lagi pakai bateri but streamix tak on tak jadi juga kan. So sad. Ada maintanance work tu sebab lama blackout nya :( So sorry kawan2. Hari ini sy try balas kunjungan semua, insyaAllah.

Semalam juga sy telah ke klinik untuk check up of 32 wks actually, but bila datang minggu ini jadi 32 wks ++ masuk 33 wksla kan.



*credit to google*


Doc yasmin bercuti. So diganti oleh doc kavitha. 1st time sy ketemu dengannya.
Ok gak doc kavitha ni. Dia explained banyak.
Oh yer, berat sy confirm naik lagi :) Increase 2 more kilos :)
Urine test ok saja, tekanan darah pun normal. Alhamdulillah.

Time scan tu kan, Husna la kelakar. Dia sibuk cakap..."eee...adik, adik la bah...adik..."
Nurse siap gelak2 dan layan Husna. Abah Husna pun layankan jugalah.
"A'ah adik. Adik kat dalam komputer tu..."
Doc kavitha pun tergelak2 dengar Husna cakap gitu.

So far kepala adik Husna dah kat bawah. Uri pun dah naik ke atas, but ada sedikit uri tu di bawah. Doc kata, try scan another 2 wks and tengok resultnya. Hopefully another 2 wks, uri dah naik sepenuhnya ke atas. Amin.

Lain2 ok saja, rasanya. Berat adik Husna almost 2 kilos.
Jumpa doc another 2 wks, insyaAllah. Then wk 36 we plan nak pergi ISH semula.

Ok itu saja untuk diupdate tentang check up at 32 wks ++ :)

Jom blogwalking :)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

8 comments:

✿ etiey erywan ✿ said...

dah tak lama tu... harap semuanya selamat

*azni* said...

wah,kejap je dah nk 33weeks,tak lama dah tu..semoga semua nya ok..

eT said...

32week dah besar kan perut.
Harap ibu n baby sumenyer ok jek.

promosi tungku moden

hadina said...

seronoknya huda..dah nak timang cahayamata kedua..semoga semuanya selamat :)

nieda said...

seronoknya husna jumpa adik yer...tak lama lagi boleh jumpa in real life

[-suziey-] said...

hiks..so sweet la husna..ish xlama lagi tu..hehe msti berdebar..ecewah:p

lina said...

salam sis..maaf ye nak bertanya..masa peknen kan adik husna bila detect uri ada kat bawah ye? coz saya mengalami situasi yang sama..maseh kerna sudi menjawab..hehehe

ezan said...

husna mesti x sabar nk tgu adik lahir ek.. hihiihi.. kakak yang baik ni.. :)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi