Tuesday, March 08, 2011

Cool Abah

Abah Husna memang cool :)
Tp sekali sekala if Husna meragam lebih2, dari cool boleh jadi cold jugalah :)

Most of the times, abah Husna ni memang rajin melayan.
Abah penyayang la kan, balik kerja letih... tengok keletah anak mesti penat tu hilang.
Sy je yg garang sikit2 :)

Ok back to the title, cool abah.
Sy ada tempah customize felt tshirt last January.
Plan asalnya nak jadikan hadiah birthday encik abang 19 Jan hari tu.
But, bila order pun last minute, maka lambat sikitla kan dapatnya :)
So, sy decided alang2 tshirt tu sy jadikan hadiah 3rd anniversary kami on this coming Monday, insyaAllah.

Hope encik abang akan suka lah :)
Motif gambar pada tshirt tu ball sebab kesukaan Husna dan encik abang.
Sy pun turutkan juga.

Eh! Ini rahsia tau! Jangan bagitahu my hubby dulu ok!
Surprise! Kita2 je yg tahu :)
Husna pun dah tahu, sibuk cakap nak pakai.
Sy kata, nanti tunggu ummi prewash dulu. Dia pun faham :)

Jom usha hasil tempahan sy tu...




for him...



exclusive for my lil Husna...



me sweet tak? :)



Lebih2 if kawan2 nak tengok and order sendiri boleh ke TiniHani.com.
or FB beliau di SINI
Macam2 ada :)
Order banyak2 sometimes Kak Tini boleh beri free shipping :)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

10 comments:

wan nurul hezrina abd halim said...

so sweet=)

Huda said...

hezrina - hehe tq :)

nieda said...

sweet...abah husna tak tau ker? dia tak baca blog huda?

yatie chomeyl said...

aah tu lah, abah husna tak bac ake blog huda ni? karang kantoi pulak :p

Huda said...

nieda - abah husna x sempat nak baca kat opis :)

kak yatie - dia baca bile dia rasa nak baca :)

Izan Ishak said...

cantiklah huda...sedondon gitu~
surprise!

TiniHani said...

la.. lom pakai lagi ke huda.. akak ingat pakai da.. suprise lagi... memang so sweet tau ummi ni.. thanks again

Huda said...

kak izan - tq kak izan :)

kak tini - lom lg..tggu next week baru pakai :)

Faryza said...

umi huda.. adek husna nye mana??? sedih adek tgk.. umi tak buat untuk adek pun..sob3....

Huda said...

faryza - tggu adik beso sikit leh order utk adik lak :)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi