Tuesday, March 08, 2011

Educational Toys for Husna

Thanks to mommy mia aka Siti.
Sebab sy memang dah lama duk cari toys yg simple dan boleh educate Husna.

Some Husna's toys memang jenis educational but most prefer yg macam inilah.
Easy for her, easy for me too :) And she's really enjoy it!



puzzle tu bukan dia nak susun
prefer buat building :)



dah tinggi2 tu nanti dia jatuhkan :)



jom main changing bears pulak :)



dia suka changing bears, siap cakap...
"ok tukar...tukar..."



sibuk dia main tu..sungguh2...



bg tinggi lagi Husna...



ini sesudah penat main,
habis dia tinggalkan semua :)


Bagus kan educational toys for our child :)
Budak2 boleh observe and learn macam2... kita just guide.
Kawan2 kalau nak order boleh beli kat mommy mia tu!


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

6 comments:

nieda said...

memang bagus untuk anak2...kena bijak memilih

Fieza79 said...

ye la toys pun bkn sekadar toys je...ada byk toys di pasaran skrg yg leh di buat belajar kan...

wahh cpt cerdik la husna nnti ye...

*azni* said...

boleh beli jugak utk izzul nih...:)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

wah.. Husna dpt menan baru..
cayalah..

Izan Ishak said...

clap3 utk husna....pandainya dia main. senang nak kemas kan camni huda. lagipun tahan lama~

ummi nia said...

sy pn ada belikn utk our lil nia



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi