Friday, March 18, 2011

Gift from Jepang

Sy ada story Pak andak Husna ada balik bercuti sebulan kat Malaysia kan :) *sini*
Pak andak Husna bila balik sini mesti tak lupakan kaum keluarga, macam2 dia beli untuk anak2 buah dan adik beradiknya.
Baik sungguh hati Pak andak yer :)

Kali ini dia balik, ok jom tengok apa yg kami dapat :) Syukur Alhamdulillah...nak pergi Jepang dah tak jadi dah sebab tsunami, kena tunggu lain tahunla kan.



teddy coklat tu untuk bakal adik Husna




ini sy punya :)
FM ok! i like, adik ipar sy ni memang tahu kesukaan sy :)



ini pun FM, boleh gantung payung lagi...
bengkok2 kan kakinya ke tangannya ke :)




ini Husna punya, tp kan dia tak minat langsung...
dibaling2 nya toy ni...



Hati sedikit berbunga sebab dapat FM Hello tu, sy dah susun2 jadi nama HUDA :)
Walhal peti ais milik encik abang...hahaha...lantakla kan, suami isteri apa nak berkira? :)



Husna dengan aksi bersahaja :)



Kawan2 suka tak dapat hadiah dari adik beradik?


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

8 comments:

eT said...

cam best jek nengok gift ngan gadget2 tuh...

chugie said...

wow..syoknye dapat FM yg beso tu, cantik lagi..

cantik teddy tu tau!

hadina said...

bestnye dpt gift dari jepun...kalu husna tak nak toy tu kasi farhah lah..hehehe

Nia said...

Jepang tu Jepun ke dear? hehe...comelnya Husna!!

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah cantik hadiah tu, kalo kita pun suka gak

YATZAKIE said...

cantik nye hadiah tu..sya nak jugak!!

Izan Ishak said...

mmg bst kalau dpt hadiah kan huda... lagi2 kalau adik beradik sbb tu tanda ingatan dia pada kita~

wan nurul hezrina abd halim said...

cuteee



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi