Thursday, March 31, 2011

Latest of me :)

Tak adalah latest sangat pun. Sebab sy pun lupa je nak ambil gambar sendiri :)

Ini gambar2 masa cuti kat Fraser's Hill hari tu. Rasanya tak ada beza gambar time tu dengan hari ini :)

Sangat besar ok badan sy :) Semuanya mengembang :) Itu yg berat naik dengan cemerlang dan terbilang. Tp sy tak kisah pun, as long as doc sahkan sy sihat walafiat.

Esok dalam pantang, pantangla betul2 dan another tips of course la breast feed baby habis2 an :)
Bg slim balik, insyaAllah.



Now, berat dah almost 70kilos. Sy campur tolak ada dalam 76++ kut time adik Husna lahir nanti :)

Wow! Kena work out lebih ni lepas pantang :)

Siapa pernah experienced macam ni juga?


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

7 comments:

*azni* said...

wow..membesar dgn jaya nya huda..nnt azni pun sama je.masa preggie izzul dulu timbang berat bdn 2hari sblm bersalin adalah 62kg..nsb cepat turun lepas bersalin tu..

EiJa ZaQuaN said...

biasala ibu mengandung kan..
now eija pun dh 73kg..adeii..btol2..mmg kena work out lepas ni..

ajumohit said...

tak bulat la huda, perempuan pregnant la org yg paling menarik skalik, xpe nnti dlm pantang boleh work out utk kurus k, jnji disiplin hehehhe

Fieza79 said...

tkpe huda..tkde bulat sgt pun..perut je bulat biasa la tuu best apa lg besar perut lg menandakan baby tu sihaatt...

|| NaFiRaa || said...

normal lah kan berat naik waktu peknen.. waktu pantang nanti kena pantang betol2..insyaAllah turun balik.. *nasihat utk diri sendiri jugak..muehehehe

Myra Jay said...

Tembam masa preggy bg MJ sangatlah comel..hehee..
Bila la MJ nak rasa lalui semua tu...huhuu

chugie said...

memang membesar dengan jayanye huda ni tau! 70kg tu.. sy dulu cecah ke 60kg je.. but now dh abis pantang, alhamdulillah dah slim.. berkat susukan baby dan jaga anak2 mungkin.



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi