Tuesday, March 29, 2011

Mandi manda di Holiday Villa Subang

Cerita dah half basi :)
Kan yg seminggu sy ikut encik abang outstation last week tu.
Memang tiap2 hari Husna request nak mandi kolam katanya :)

Jenuh juga, asal lepas breakfast," jom mandi kolam jom", katanya.
Sy pun ikutkan jugala. Kesian kat dia kan.
Tak ada apa sangat nak buat lagi pun.
Kalau tak pagi mandi kolam, petangla gamaknya after abahnya habis training.
Udahla kulit tu sensitif, mana boleh mandi kolam sangat kan.

Jom layan pic Husna mandi manda.
Husna je, ummi tukang amik gambar ok :)



siap bawak pelampung masuk hotel :)




kedalaman pool ni sama je dengan tinggi Husna...dia siap boleh jalan2 lagi dalam pool ni without pelampung :)




tak reti sejuk budak ni :)


Banyak lagi pic tp sedikit malas nak edit letak watermark semua :)
Siapa belum mandi, angkat tangan? :)

till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

6 comments:

SyidaGorjes said...

aqid tak pernah berminat nak pakai pelampung.kami pun jarang pegi swimming pool.mandi laut tu selalu la.

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

wah beraninya anak dara ni ek, kalo balqis cukup penakut la kalo kalo mandi pool ni

Fieza79 said...

wahh sonok la husna asyik main air je...tu berapa lama huda amik masa nak angkat naik Husna tuu..hahhaa...

nieda said...

budak2 mmg suka pool, tak reti pun sejukkkk..

NM02 said...

pernah ke holiday villa, penggubalan soalan ptk. mee sup kat cafe dia sodapppp

ezan said...

marea kalo kt pool budak2 ni mesti xnak pakai pelampung. tension ezan. bgus je husna nk duduk dlm pelampung. at least selamat sikit kan...



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi