Friday, March 11, 2011

Pengumuman : Pemenang Cute Baby Style Contest



Nota penganjur dan juri:

Masa yg ditunggu2 sudah pun tiba, iaitu pengumuman pemenang 'Cute Baby Style Contest'!!! Diharapkan semua peserta bersabar dan menerima keputusan dengan senang hati yer :)

Segala keputusan ditentukan oleh juri terbabit yg mana bukanlah seorang blogger cuma insan biasa.
Beliau telah memilih para pemenang dengan senang hati dan gembira :)

Tanpa sebarang bentuk pilih kasih, buyers, or provokasi dari pihak luar :)







So, inilah masanya...



TAHNIAH!!!!






Hadiah khas 'Early Bird'











sekarang tiba masanya,
debaran untuk setiap peserta....

jom kita lihat siapa yg cute dan berstyle itu :)



......
...
...






....
..
...






Pemenang saguhati (no 5)




Nur Irdina Zahrah





Pemenang saguhati (no 4)




Naqeem Zhafran








Seterusnya mari kita lihat... 3 pemenang utama





...
..
.







3rd Winner







Damia Ayyunie






2nd Winner





Aleesha Maisara







1st Winner




Iman Syahmi



Alhamdulillah, selesai sudah pengumuman pemenang2.
TAHNIAH diucapkan!!!
Kepada yg tidak berjaya, jangan bersedih hati...insyaAllah ada rezeki di tempat lain pula kan :)

Kepada para pemenang, sila emailkan nama, alamat dan no telefon kepada sy
nhak_1103@yahoo.com

Lagi cepat lagi bagus, boleh sy poskan kesemuanya sekaligus. Hadiah anda boleh lihat di SINI

Terima kasih kepada semua yg sudi berkunjung ke blog sy ini dan semoga kita kekal berkawan di alam maya ini :)

Ahlan wa sahlan!



KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

16 comments:

eT said...

iah sume...
mmg bergaya sungguh...huhu

ajumohit said...

tahniah semua pemenang, belum rezki adam lagi hehehe

*azni* said...

tahniah kpd semua pemenang...

Zie said...

Terima kasih daun keladi...

Salam saya bagi email kat sinilah.. email problum tak leh bukak..

akuzie80@yahoo.com

tq puan penganjur...

saguhati no. 5.

chugie said...

tahniah tuk semua si comel yg menang.. bestnye!!

miezaniera said...

tahniah sume pemenang..ada style la..hehe

ibu Aleesha Maisara said...

aleesha menang..thank huda:)
tahnaiah jugak kepada sume pemenang:)

buat lah lagi contest:)

nieda said...

tahniah kepada pemenang...semuanya the best

Mama Zharfan said...

congrats to winners

nak menang purse clarks ori? jom vote!

Izan Ishak said...

wahhh...tahniah pada semua pemenang yg mmg comel2 belaka!

Fieza79 said...

tahniah2 buat para pemenang...comel kesuma nya...

Mrs. Asida said...

tahniah!, comel2 jerk ek.. :)

Myra Jay said...

Tahniah semua yang menang..
Memang comel dan bergaya:)

ummi anum said...

Tahniah semua pemenang...

AkmaFaizal said...

Tahniah para pemenang..bertuahnye anak2 korang..:)

Ummi Iman said...

alhamdulillah... rezeki Iman Syahmi..
tQ huda.. =)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi