Thursday, June 30, 2011

Playtent for kids

*STICKY POST*

PRE ORDER


Saya nak open booking or pre order playtent!
Sesiapa berminat, boleh emailkan kepada saya (nhak_1103@yahoo.com)

Deposit RM10 untuk pre order.
Serious buyer only!


***

Hai kawan2 semua :)

Nak tanya ni, ada sesiapa yg berminat nak beli playtent? Boleh beli untuk anak2 atau untuk anak2 saudara juga :)

Bagusnya ada playtent ni, toys anak anda tidaklah bersepah2 dan mereka bebas main kat dalam tent tu. Mudah juga dibawa ke mana2.





Princess Pink Castle Playtent

Product Information

  • height : 1.3m
  • come with cute round bag for storage
  • can be use indoor or outdoor


UPDATE:

in stock: 1 set

1 set - sold to chugie
1 set - sold to fara
1 set - sold to nine
1 set - sold
1 set - sold
1 set - sold to mama afiqah
1 set - sold to Hanna





Castle Blue Playtent




*open for pre order*

email ke:

nhak_1103@yahoo.com





Berapa harganya?


Husna di dalam playtentnya...





RM 70
(tidak termasuk postage)



nak domain sendiri?



nak cari hadiah untuk tersayang?









KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

26 comments:

en_me said...

sonoknyerr men tent kanns.. ehehe

Myra Jay said...

Cantik..:)
Kita pun tak isau kalau budak dok main dalam tu:)
Kecil dan comel

Nureen said...

nmpk cam best.. sure elly pon nak PINK lak tue.. tp kena tanya asben dulu.. x panas ke dok dlm tue??

Huda said...

Nureen - kalau duduk lama2 dalam tu memang terasa hangatnye..tp budak2 kan, cam my lil husna, dia suka kuar masuk..sekali sekala je dia lepak sambil baring2 dlm tu :) berminat? nnti email ok kalau nak :)

Nia said...

ehhhhh...sama macam Diha punya tent! memang best tau tengok anak kita main tent..dia khayal dalam dunia dia sendiri..saper2 yg takde tent tu,..mari2 beli dgn Huda! berbaloi harga tuh..

mamaaedrean said...

canteknyerr... suker sgt... tapi wat ms nih... kena bekukan dolo nk bli per2 pn... x der ruang... ;p

wan nurul hezrina abd halim said...

lawanya tent nie..gaknya kalau ndak blehtak simpankan sampai ujung bulan?hukhuk..teringin nak merah duk dalam tuh..agak2 ujung bulan nie available lagi tak?

Huda said...

hezrina - if nak, huda reserve kan ok :)

chugie said...

Huda.. saya nak buleh?
bagi detail kat sini je bleh ke??
atau huda guna detail yang pernah sy bg dulu.
and camne nak buat payment??
email me k!

tu pun kalau tent ni still available lah..

wan nurul hezrina abd halim said...

huda reservekan kay=)

NM02 said...

ai nak campak hbag ai dalam tu leh tak? hehehe lalalalalalalla...

nadia ar-rumaisha said...

wahhh pink cantek....

Fara said...

huda..fara dh lama nk cari playtent nih..nak beli camner..??

ieda said...

nice tent...but nabila is big enough to play in that.

cikpuanhady said...

comey warna pink ni..teringin gak nak belikan Zahra satu, tapi skang ni takde ruang..huhu..

Jom skodeng :Notre Belle Histoire

Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Fara said...

salam..huda, fara dah bank in td jam 1030 pg..sila check email yer..

fizanur said...

singgah sini. salam ziarah. cool lah blog awk.:)

Menarik sepanjang March

Anita, Mummy Adzryl said...

huda! nit penah beli tent yg pink tu for bday anak kwn nit. tapi murah jer around rm39. hehehe. tp susah nak dpt harga camtu skang. mmg nak cari jugak sbb nak beli utk anak member sorang lg. apa2, will let u know. :)

:: noremy bte rahmat :: said...

comeynyer.........
mcm nak jer..beli utk anak buah....hehehehhehe

p/s:BW & folo..mehla jenguk belog ai..salam kenal!(^_^)

Atiey said...

emmm mummy pun nak beli jugk rasanya tapi dah tkder space nak letak...huhuhu nnti kalau nak beli hope ada stok yer huda...

FaRhAna JoHaRi said...

Salam kak huda..

hana ada email kt kat akak...hana minat yg pink tu..nnti check ek..cepat taw takut habis pulak nnti..

Sricahaya said...

ada lagi tak? berminat laa..nak beli satu

Huda said...

sricahaya - ada2..boleh email order yer :)

wan nurul hezrina abd halim said...

HUDA SAYA NAK TENT WARNA PINK.ADAX AKAUN CIMB?

Lagi satu awak early bird
http://hezrina1983.blogspot.com/2011/03/keputusan-penuh-ga-luckydraw-little.html

Buaya-Merah said...

salam ziarah

selamat dtg ke blog sy dan jadi lah follower sekali k

FaRhAna JoHaRi said...

salam, kak huda..
playtent dah selamat sampai kat hana..xsabar nk tunggu balik tunjuk kt dhia msti dia suka..anyway thanx kak huda..n xlupa gak moga semuanya selamat k..:)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi