Monday, March 28, 2011

Sekolam ball

As salam,

Hari ini Isnin, 28 mac.
Beberapa hari lagi akan berakhir bulan mac dan menjelma bulan april pula.
Rasa macam laju je masa ni berlalu kan.
Tanpa kita sedari, masa tidak menunggu kita walau sedetik :)

Perihal sekolam ball, dah lama sangat pic2 ni ada dalam folder.
Saja baru hari ini sy nak share kan bersama anda semua :)
Apa lagi kalau bukan si kecik Husna tu.
Ahad ni si kecik tu akan menyambut her 2nd birtday :) InsyaAllah...

Jom layan gambar Husna dengan sekolam ballnya.
Siap boleh kuak2 lentang lagi dalam tu :)



syok boleh baring2 :)



ball nya tak banyak...50 biji je ada pun...



ops! :)


"ummi mamin, ummi mamin"... *main*
beriya dia mengajak kalau sy kata nanti kejap.
Abahnya pun diajak kalau sy busy sikit. Layankan je la...kang tak layan dia merajuk :)


till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

8 comments:

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

tu kalo isi air harus lagik suka jawabnya mau berendam tak mau naik2...

Faryza said...

best nye dia main dlm tu..

Fieza79 said...

kemain husna berkuak lentang dlm kolam ball tu...hehee tkde air tapi dipenuhi bola2...

yatie chomeyl said...

tambah ball lg banyak2, baru best ;)

Izan Ishak said...

kena tambah byk2 lagi ummi...baru best!

EiJa ZaQuaN said...

chumell jerk husna dgn sekolam ball nye..
50 biji pun byk gak ni..
klau penuh 1 kolam..
xde tmpt husna nak landing nnti..:)

nieda said...

comel husna...

wan nurul hezrina abd halim said...

eh nnt kak husna ada adek haruslah ajak main dalam tuh=)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi