Friday, March 25, 2011

Seminggu di Subang Jaya



As salam,

Pagi2 ni sy nak minta maaf kat kawan2 semua sebab lama tak bersiaran :)
Ada yg merindui ke? Hehe.


*from google*

Maafla yer, sy ikut encik abang outstation, kat hotel pulak internet not complimentary. Sejam RM20 or sehari RM50. Kami malas nak habiskan duit kat situ je, so duduk melangut je sy dalam bilik :)
Sekali sekala tu keluar juga.

Banyak benda nak diupdate, tp perlukan masa untuk menaip :) InsyaAllah sy akan cuba update sedikit demi sedikit.

Oh yer, sy sihat2 je, Husna pun begitu. Kami sampai Manjung last night. Balik2, check tengok something wrong sebab lampu terpadam. Biasa kami akan buka lampu kat ruang makan sebab tak nak rumah gelap sangat bila kami tiada. Rupa2nya may be sebab guruh, elektrik tertendang. Encik abang la yg busy mengemas peti ais kami. Ada banyak stok dalam freezer tu terpaksa dibuang begitu saja. Rugi2, bukan rezeki kami kan. Kami terima je la, problem juga duduk rumah sewa, yg boleh dikatakan rumah lama. (tahun 90an kut dibina)

Jam 11 konon nak masuk tidur but Husna apa kena tah. Sekejap nak tidur dengan ummi, sekejap nak dengan abah. Beralih2 dia, agaknya dah sedap tidur hotel, bila balik rumah rasa lain kut :) KEsian encik abang, sy dah terlelap time tu. Tak berapa nyenyak, hari ini pulak kerja kan :)

Okla, sy cuba untuk berblogwalking ke rumah kawan2 hari ini. InsyaAllah. Have a nice day semua!


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

3 comments:

*azni* said...

oo,patut la senyap je.ku merinduimu huda.. :)tak sabar nak tau cite huda..

SyidaGorjes said...

sempat pegi shopping kat piramid dengan empire tak?

wan nurul hezrina abd halim said...

wah dekat2 nak due rajin berjalin..bgus gak senang bersalin nanti



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi