Tuesday, March 01, 2011

Singgah Jusco Kinta

Singgah je ker? :)
Otw balik from ISH hari tu, kami singgah kat Jusco Ipoh.
Punyalah payah nak dapat parking, tambah2 orang baru lepas dapat gaji kan :)

Memang penuh manusia pelbagai ragam.
Sy langsung tuju ke bahagian baby.
Tujuan utama untuk grab beberapa helai pakaian adik Husna di dalam tu dan aksesori tambahannya.



ini Husna punya dulu (masih elok)...sy dah asingkan untuk dicelup :)


Pilih punya pilih, dan sy cuba bandingkan harga.
Dapatla hasilnya dan puas hati sungguh sebab banyak diskaun.
Sy cuba tak pilih warna biru sangat..so dapat jugalah yg black white, grey, yellowish sikit..gitu2 la kan :)



tu dia...siap beli beg jusco tu sekali...hari Sabtu no plastic bag kan :)



hasil rembatan :)


Sy beli apa yg dirasakan perlu saja sebab yg lain2 hak milik Husna masih baik dan cantik.
Tilam pun tak beli, encik abang kata no need la.
So beli bantal and pillow je la.
Berkali2 sy bagitahu Husna, ini barang adik :)
Dia pun seakan faham, tak adalah duk belek sangat.
Husna pantang nampak baju baru, dibelek2 dan nak try je kerjanya :)
Hehe.
Time shopping tu, dia sibuk ke hulu ke hilir, nasib baik wan nya ada ikut sama.
Kesian juga kat mil duk kelek Husna.

Kini, tiba masanya untuk pre wash.
Tp tak tahula bila nak mula.
Rasa macam awal, tp sy tak nak last minute.
Tunggula nanti, 2-3 hari lagi mood datang boleh pre wash and kemas semua tu :)
Kain bedung, barut semua sy tak keluarkan lagi from almari.
Oh oh bila mood nak datang ni yer?

till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

5 comments:

Fieza79 said...

wahh sonok nya tgk org nk terima baby...semangat2 nk tmbah jgk ni hehee

A N A K - A N A K K U said...

eeeeee bestnyer tgk persediaan nak dpt baby...heheheh mcm dah lame jer rase x dpt baby nie

NM02 said...

ai pun p jj smlm... hehehe, kita serupa

Izan Ishak said...

betul tu kak fieza...kita yg dok baca pun excited jugak ni~

yatie chomeyl said...

nk dekat2 bersalin br mood tu dtg kot huda hehe



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi