Wednesday, March 16, 2011

Tsunami Jepun & Pak andak Husna

Tsunami yg membadai Jepun tu jatuh pada hari Jumaat kan, masa birthday sy hari tu.
Alhamdulillah, sy tak apa2 :) (tak ada kena mengena)




Pak andak Husna aka my BIL, (adik encik abang) pun ada studi kat sana.
Tp kebetulan dia sudah pun selamat balik ke Malaysia since Isnin last week.
Saja balik cuti sebulan kat Malaysia sebab nak ambil lesen kereta.
Tempat dia duk belajar tu pun jauh dari kawasan terkena tsunami.
Dia di pantai barat.



ini Pak andak Husna...


Oleh kerana hal itu, ramai juga family kami, pak cik makcik duk called tanyakan keadaan Idham, Pak andak Husna ni.
Tp katanya, ada juga kawan2 dia yg study area pantai timur Jepun yg terkena tsunami tu.
Tak tahula apa cerita mereka. Mudah2 an selamat. Amin.

Semoga kita ambil iktibar atas apa yg berlaku di sebalik bencana alam ini.


psst: encik abang plan nak suruh adik ipar sy tu beli kereta baru Jepunla (murah sikit kan), tp time skang ni risau pulak kereta tu dah kena masuk air ke apa kan :)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

1 comments:

ezan said...

adik ezan pun ada kat jepun skrg ni. risau sgt. tp dia cam kat bwh sikit. yang tsunami tu cam bahagian atas kan. mintak semua doakan yg terbaik utk diorg kat sana. amin...



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi