Monday, April 25, 2011

Andaikata esok lusa blog ini senyap...

Andaila katakan,
Esok lusa blog sy ni senyap sunyi je...
maknanya itu sy sudah deliverla tu...
apa2 pun,
sebelum apa2 berlaku,
sy nak MINTA MAAF kat semua kawan2,
doakan kesihatan sy dan baby dalam kandungan ni yer,
moga kami berjaya...

Perut ni dah memulas2,
pinggang sakit sikit2,
tp tak kerap...

Td pergi rutin check up,
kepala adik Husna dah duduk bawah tp tak berapa nak bawah lagi,
air ketuban ok, uri ok, semua Alhamdulillah,
sy je tak berapa nak ok,
macam ala2 nervous gitu...
sy pun tak tahu apa nak dikata,
doakan sy yer...
sayang anda semua...
till next~

If siapa2 ada add FB sy, nanti sy rajin2kan diri update kat FB saja ok :)
nak add, silalah, Huda Karim.


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

10 comments:

♥ Che NamNam ♥ said...

saya doakan semoga semuanyer dipermudahkan dan awak selamat melahirkan baby yang comel macam kakaknyer..take care..!!

eT said...

Moga sumenyer selamat la yer...

*azni* said...

insyaallah,semua nya akan selamat..jgn risau2 la..azni doakan huda.. ;)

NM02 said...

yu, selamat melahirkan baby baru hasil kasih sayang yu dan en. suami. moga semuanya berjalan dengan lancar.

kalu yu tak sempat nak apdet, selamat menjalani tempoh pantang dengan jayanya.

mesti ai windu kat yu nnt tau...

Jieda said...

Akak doakan semoga semuanya selamat ye dan tahniah.

psstt...buku tu dah sampai ke? sori sangat2 sebab lambat pos

yatie chomeyl said...

gambatte Huda!

hani@debumelukut said...

-Allah hulailla hailla,subhanaka inni,kuntu minazzolimin-(Al Anbiya' 87)

Seperti Nabi Yunus yang resah gelisah di dalam perut ikan paus, memohon supaya di selamatkan..Akhirnya Tuhan menyelamatkan juga berkat doa ini...
Ini lah doa yang selalu aunty baca sewaktu mengandung dan di saat mahu melahirkan,
Bacalah
InsyaAllah, segalanya kan baik baik belaka.

Naz Nur Nhazzla said...

wah..turn huda dah sampai..xsabar nak tgok adik husna..gd luck huda..kak naz doakan kedua2nya berjaya dgn cemerlang ye..mcm nak g peksa plak

Faryza said...

good luck huda.. insyaAllah semua nye akan selamat.. nnt update kat aku gak tau.. leh aku bawa citer ko kat blog.kekekeke

ezan said...

insyaALLAH semoga semuanya dipermudahkan.amin.. good luck huda



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi