Tuesday, April 26, 2011

Belum masanya lagi

Adeh...camna nak cakap?
Adik Husna ni memang suka main2 agaknya :)
Semalam sy rasa macam dah nak bersalin dah.
Dia pulas2 je kat dalam perut tu rupanya...

Doc yasmin kata by 2nd may if tak ada apa2 sign, pergi terus ke ISH.
Sy pun malas mahu induce2.
Sy tunggu saja dia sakit sendiri.
Tak kisahla siang or malam.

Tq kawan2 yg mendoakan sy semalam dalam entry INI

Sekian, terima kasih ~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

9 comments:

*azni* said...

xpe huda..biar je sakit tu dtg sendiri..mgkn adik husna tgh selesa lg duk dlm perut ummi tu..

nieda said...

rasanya tak lama lagi ni huda...

Fieza79 said...

adik husna selesa lg tu tanak keluar..nnt dh smpai masa nya insyaallah...moga dipermudah kan ye...

hadina said...

insya-Allah tak lama lagi lah tu...moga dipermudahkan segalanya.. :)

|| NaFiRaa || said...

ohhh.. dh x lama dh tuh.. moga semua selamat yer..:)

SyidaGorjes said...

2may?ada masa lagi tu....

eB ezrin said...

betoi tuh, kalo leh jln ler induce... laen.. eB dh raser dua2... natural paling baik :)
tc yer

chugie said...

emm, dah start sakit ye huda.. xpe, relaxkan diri k.. maybe adik nak bermanja dalam perut umminye tu.. harap segalanya berjalan dengan mudah dan lancar ye..

p!nkerton said...

dia belum nak kuar lagi tu kot kan, hehe.. sedap dok dalam perut ummi nye tu. all the best huda! :)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi