Friday, April 01, 2011

Gambar old school

Tiba2 hari ini terkenang memori lama. Zaman sekolah gitu.
Lama sungguh dah tinggalkan zaman sekolah almost 10 tahun.

Masa godek2 FB, jumpa gambar bawah ni, kawan sy upload.
Memang memori sangat, yerla kami 1 dorm semua anak dara sunti :)
Sama2 belajar, share macam2 benda dan memang bestla.

Sy sekolah form 4 & 5 kat Sek. Men. Teknik Batu Pahat.
Merasa jadi ketua dorm selama 2 tahun.
Asalnya memang ambil course kejuruteraan awam konon nak jadi engineerla, tp masuk U beralih arah ke bidang IT :)
Tak pe la kan, asalkan dah berjaya :)
Dapat hubby kerja engineer pun dah ok :) Merasa jugak title wifey engineer :)


teka sy yg mana 1? :)


Kawan2 tak rindu ke kawan2 zaman sekolah?


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

4 comments:

NM02 said...

teringat kena masuk asrama darjah 6 dolu, terus dapat cinta baru... hahahaha

Nia said...

kecik bebenor gambarnya, kalau besar skit mesti dpt teka Huda yg mana..hehe..

yatie chomeyl said...

Huda duduk front row, baju putih hjg kanan . btl x?

Izan Ishak said...

rasanya huda yang duduk...kanan sekali kan! comel je dulu2 kan~



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi