Monday, April 18, 2011

Hilang lagi

As salam,

Apa khabar semua?
Hari Isnin yg bahagia buat semua orang, insyaAllah :)

Seminggu lepas sy hilang lagi kan.
Bukan hilang ke mana pun, sy ikut encik abang outstation ke Melaka.
37 minggu pregnant sy masih larat ke Melaka. Siap boleh jalan2 lagi sekitar Melaka :)
Pergi Banda Hilir, naik river cruise dan singgah makan abc kat Pantai Klebang :)
Belasah seafood kat Umbai.
Memang sy pulun habis2 trip (outstation) kali ini.
Saja nak hiburkan hati sendiri, nanti dalam pantang of course kena pantang keluar jalan2 kan.
Sementelah ibu abah sy ada sama ikut, so sy tak la risau sangat.

Siap cakap dengan adik Husna di dalam, if nak keluar, silalah keluar next week (this week ke kan) :)
Lately, pinggang sy sakit2 sengal2.
Ari2 tu dah terasa menyucuk2.
Adik Husna maintain guling2 kat dalam.
Buat macam2 bentuk wave.
Bila panggil dia akan respond.
InsyaAllah dia sihat saja.

Oh yer, before keluar outstation hari tu, sy sempat pergi klinik chech up routine.
Berat naik kepada 71kg.
Berat adik Husna sudah pun menjangkau 3.3kg.
Urine test semua ok. Alhamdulillah.
Kepala dia memang dah ready duduk bawah.
Tunggu masa je ni :)

Kawan2 semua apa ceritanya? InsyaAllah sy try bw hari ini k :)
Take care semua!


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

11 comments:

yatie chomeyl said...

wah...boleh thn jugak ye brat huda & adik husna..harap2 semuanya di permudahkan :)

*azni* said...

senyap jer huda..azni ingat dah bersalin..hehe..

Faryza said...

selamba..waa ..waa.waa.. je ko

atfina said...

tertanya tanya gakk..awat senyap jer.. ingatkan dah bersalin.. kalau huda masih kuat apa salahnya jalan2... take care ye!

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

wah jalan2 sakan gitu, hope dua2nya selamat k...sonot husna dapat adeq

eB ezrin said...

wahhh... dh 3.3... mmg dekat dh tuh :)

W a n i e said...

harap semuanya selamat akak..

wanie plak yang berdebar.. =)

SyidaGorjes said...

dah 3.3kg?
alhamdulillah.
sila menunggu pengeluaran adik husna dgn kesabaran dan excited kan?

ShimaSalleh said...

3.3 dah.. berat 71kg.. Dgn berat yg sama nape shima nyer bby 4.0? hukhuk Dulu la. Yg skrg ni xtau adoiiii.

Anyway moga semuanya selamat ye huda. Take care.. Push push ;p

EiJa ZaQuaN said...

mmg x lama jerk lagi tu..
moga dipermudahkan segalanye ye..

wan nurul hezrina said...

nurul ingat dah bersalin=)kalau kuar 29.04.2011 sama ngan buffday nurul=)semoga dipermudahkan yer..hadiah nurrul dah sampaiker blum?



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi