Tuesday, April 26, 2011

Isteri sentiasa sokong suami

Malam tadi, tengah duk lepak2 dalam bilik...
sambil encik abang sy exercise dgn basikalnya (rajin work out),
tiba2 beliau berkata,
"abang dah buat keputusan..."

sy buat muka seposen je la...
"apa dia bang?"

Maka beliau pun menjawab,
"abang tak jadilah nak apply job lain or tukar majikan...
abang nak settlekan dapat IR tu as soon as possible...erm"

Err...
Ingatkan apa bendala yg suspen tu, rupanya hal ni.
Memang pun, if ikutkan tangga gaji encik abang boleh tahanla after 5-6 years dia kerja sekarang ni.
Cuma, beliau sangat teringin nak masuk projek.
Tu yg beberapa hari lepas, dia beriya2 update resume nak apply company lain.
Tp sudahnya, bila dah siap resume tu, dia tak jadi pulak nak submit.
Nak sambung paper IR pulak.
Suka hatila bang, sy as her wifey, sokong je la dari belakang.
Sentiasa mendoakan yg terbaik untuknya dan family kami.

Amin~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

3 comments:

Just said...

hi. trus teringat kat my hubby. dia pun selalu guna sentence ni, "I dah buat keputusan". bunyi mcm serius jer! hahaha..

hani@debumelukut said...

behind every successful man there is a woman..a wife!

nieda said...

insyaallah semoga berjaya..IR bestnya kalau dpt title tu



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi