Monday, April 18, 2011

List mommy yg pregnant


source google


Wow! Ramai juga rakan2 blogger yg sudah selamat dan bakal melahirkan tak lama lagi termasukla sy :)
Most of them pregnant 2nd child la, beberapa orang je yg pregnant 3rd baby :)

Yg sudah selamat (2010 / 2011)

ezan - baby girl
faryza - baby boy
chugie - baby girl
kak apash - baby girl
mamanoa - baby boy
kak naz - baby boy
ariba - baby girl


Mari kita tengok list ibu2 yg sedang mengandung dan tunggu hari:

me - edd 2nd may
kak syidagorjes
fatih
ieda al habsyi
mrs.amie
hezrina
azni
kak fieza79
eija zaquan
eima
riezzila - edd 24 july (baby twin) Wow!
hadina

who's next? if ada sesiapa sy tertinggal boleh tinggalkan url anda di bawah :)
saja2 suka2 update :)
good luck to me! good luck to anda semua :)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

9 comments:

eima said...

aku ... huhuh

*azni* said...

wah..bagus la huda.siap buat list ni lagi.hehe..good luck to huda ok..hope semua selamat nanti..:)

Fieza79 said...

tq huda...terlist nama kak fieza di situ...

SyidaGorjes said...

namaku di dalam list?
adehhh! stress.....hihihiii

EiJa ZaQuaN said...

hehe..nama saya tersenarai..
huda x lama jerk lagi tue..
eija lebih kurang sebulan lagi..tp itu la rasa mcm awal dr tarikh due jerk..

Rizziela said...

EDD saya 24.07.2011 - bb twin

Faryza said...

nama i pun ada..kekeekke selamat sudah..

wan nurul hezrina said...

wah terharu huda awak wat entri nih..eh dah dekat duelah awak yer..bila tgk entri awak jd takuutlah plak..papepun berserah pd allah maha esa=)

nieda said...

seronoknya tgk preggy mommy.turn nieda insyaallah next year..hihi



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi