Friday, April 22, 2011

'Menan'

Dah lama juga kami tak bawa Husna ke tempat kegemarannya 'menan' aka playground.
Mana taknya, if nak main kat majlis perbandaran manjung tu petang2 penuh dengan budak2 lelaki yg dah besar2 duk main bola sepak.

Adeh! Geram sy. Playgeound dijadikan padang bola sepak.
If la kan bola yg depa sepak tu terkena budak2 sebaya Husna, tak ke naya je?
Memang sy tak setuju! Playground kan tempat kanak2 kecil bermain, ini tak yg dah besar2 tu tak reti bahasa sungguh!

Tp kalau nak bawa Husna main menan kami akan bawa dia ke Lumutla, banyak space untuk dia bermain dan tak sesak.
Husna pun bebas masuk mana2 terowong yg dia suka :)
Bolehla sekali sekala layan, time hari tak panas ok la.
If tak, mau hitam kami semua duk berjemur tunggu Husna main menannya :)



"cak! "




suka dia dapat main dalam terowong ni :)




happy weekend aunty2 semua!


Apa anda semua buat weekend ini? Have a great weekend ok! :)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

3 comments:

Izan Ishak said...

bestnya husna masuk terowong!

anak2 kak izan pun suka sangat masuk terowong camni. hmmm...termasuklah abg muhaimin yang besar tu~

eB ezrin said...

happy weekend... esok x ajak mama gi pureen sale ker? ;p

SyidaGorjes said...

first time bawak aqid main kat playground macam ni masa g klcc tu je.pastu dah tak pegi dah,xlarat.



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi