Wednesday, April 20, 2011

Mesra Alam

Macam manalah sy tak kata dia ni mesra alam.
Kalau dilihatkan gaya, agak2 nya siap nak baring2 lagi sebelah cat ni.

Susah nak halang if dia dah suka, memang dikejarnya siap nak belai2 lagi cat tu.
Oh anak!
MESRA ALAM sungguh kamu ni :)





ps: make sure lepas tu basuh tangan dia bersih, dan balik terus mandikan...isk3...


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

5 comments:

[-suziey-] said...

aQeel pn suka cat..dorang ni penyayang sbnrnya..bgsla..kucing kan binatang kesukaan nabi s.a.w :)

|| NaFiRaa || said...

ade budak lepas belai2..dia cekau bulu2 kucing tuh~ geram agaknye..kena perati kalo dorg main ngan binatang berbulu nih..hehehe

nieda said...

Humaira pnaggil cat eoww.dari juah beranilah, kalau eow dtg dekat kelam kabut lari..hehe

eT said...

kalo dania takut ngan cat...dari jauh jek berani..huhu

ezan said...

beraninya husna ngan cat.. memang mesra alam. :)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi