Thursday, April 07, 2011

Sambut Birthday Husna 2th

As salam,

Ada yg merindui ke? :)
Ambil masa juga sy nak bukak blog setelah 2-3 hari offline.
Letih lagi balik from jalan2 CH.
Minta maaf kat kawan2 sebab lama tak berblogwalking :)

Ok, last Ahad, berlangsung sudah birthday party Husna yg ke 2 tahun (03 April 2011)
Alhamdulillah dah hit 2 yo my lil Husna.
Err...birthday party ke?
Tidakla, just simple...buat makan2 bersama family.

Tempatnya di banglo peranginan TNB Cameron Highlands.
Antara makanan yg disediakan, bihun goreng (credit to mak uda Husna aka ibu si kembar).
Ada kek comel untuk Husna (sy & encik abang beli), nuggets and fun fries.
Also teh strawberry panas (dah nama pun cuti2 kat CH, mesti ada teh strawberry kan :))



kek comel je,
beli kat Manjung...Husna suka garfield tu (dia kan peminat cats)




time ni encik abang baca doa selamat...
Husna tekun tadah tangan :)




si kembar pun baca doa sama :)




time potong kek :)
gemuk kan sy :P





makan2 time...simple saja tp meriah :)




my mom dan MIL
Puan Khatijah dan Puan Kamsiah, 55th both.



Kesimpulannya, kami semua kekenyangan makan bihun goreng yg sedap.
Memang had fun la sebab dapat gather 2-2 my parents and PIL.
Adik beradik tak semua ada, family kembar dan juga Mak uteh Husna.
Yg lain tak dapat join sebab ada komitmen kerja dan study.

InsyaAllah ada rezeki boleh buat lagi makan2 macam ni.
And cuti2 macam ni sama2 :)



KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

15 comments:

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

tak pe simple pun janji anak2 suka kan, gemuk berisi tak pe huda...happy belated birthday sayang auntie, moga menjadia nak yang solehah k

nieda said...

meriah sambut birthday dgn family..sukalah husna yer..bulan depan humaira plak 2years..hehe

Fariz Finie Family™ said...

happy birthday husna...:) be a good girl and sister...

*azni* said...

cepat ms berlalu..tup2 dah 2 tahun si husna ni..best jgk sekali sekala gathering sama2 makan2..meriah..

SyidaGorjes said...

sekali sekala buat bday party kat tempat lain pun best jugak kan?

eB ezrin said...

wahhh... happy besday sayang... auntie nk kek skit leh? :)
semoga stipa doa org tuamu menjadi kenyataan yer... aminnnn

eRiNsZ said...

best birthday husna darling

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

cedapnyer kek Husna..
kak alya nak sket.. heheheh

EiJa ZaQuaN said...

wah syok tu..celebrate besday sekali dgn bercuti..

w/pun simple yg penting dpt berkumpul dgn family sama2 smbut..itu pun dh srnok sgt..:)

NM02 said...

rasanya husna ni makin cabiii... betul tak?

[-suziey-] said...

haih best la plak g cameron kan..

|| NaFiRaa || said...

sonoknye dapat celebrate birthday kt CH.. pastu ade parent skali.. sonoknye~

happy birthday husna..:)

Nia said...

iee,..Husna, apsal comel sgt? tadah tangan doa tu yg tak tahan tuu..kecik2 dah pandai..

Nureen said...

hepi belated besday husna..
lain la tgk muka huda..
meriah kan bleh kumpul ramei2..

cikpuanhady said...

happy belated besday to husna..semoga jadi anak yang solehah..

takpe berisi time peknen, dah beranak nanti leh pantang betul2..hehhe..

Blogshop kami :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Jom skodeng :Belog Kami : Notre Belle Histoire



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi