Saturday, April 02, 2011

Suram blog tanpa BE menari-nari

Dah 4 bulan sejak last BE jadi ME, memang suram blog sy ni tanpa BE menari2.
Sy pun pelik, apa silapnya, di mana kurangnya?
UV macam biasalah, ada naik turun tp takla teruk mana.
Sy rasa esok time pantang UV akan merudum sebab time tu sy tak dapat nak update blog selalu.

Maybe nuffnang beri peluang kepada blogger lain yg belum pernah merasai BE kut.
Sy pun tak sure.
Tp sy tetap paparkan iklan nuffnang.
Sy tak pernah berpaling tadah lagi:)
Tak di Purple Light mahu pun Huda @ Contest & Giveaway

Semoga ada rezeki nak dapat BE baru from nuffnang, next time :)
Btw, thanks to nuffnang sebab b4 this dah bagi sy BE banyak2.





KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

3 comments:

Puan ApasH said...

sama ngan akak. BE tu ade le 1 before this. Earning baru singgit dah jadi ME. 2-3 hari lepas dpt le 1 lagi BE..tapi earning nye baru bape sen.Kalau mcm ni sampai cukup tahun nak dpt RM50 pon susah. huhuhu

Akak pon tertanya2 kenapa. Tapi since dorang introduce MilkADeal tu akak perasan BE BE jadi camni.

nieda said...

memang jarang dapat iklan lately ni sejak milkadeal tu ada..

hezrina83 said...

huhuhu nurul yang dah kehilangan blognie pun nuffnang dah kurangkan BE tuh..adalah rezeki nnt huda ek=)jgn pk sangat kalau rezeki tak kemana..janji kita terus berblogging..chewaah padahal still ralat lagi bloh terdelete=0



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi