Friday, May 20, 2011

Faryza dan family datang rumah

Masa hari semua orang bercuti Wesak last Tuesday, Faryza dan family datang berkunjung ke rumah sy :)

Terror gak dia boleh senang sangat jumpa rumah kami ni.
Memang pun, siapa2 yg nak cari rumah sy ni memang mudah, target je hospital Manjung, then rumah kami ni betul2 belakang sek rendah. Tak susah mana pun.

Faryza sampai ketika rumah kami sedang kelam kabut sikit tengahari tu.
Sebabnya encik abang sibuk suruh orang pasang air cond kat hall kami.
Memang tengah teraburla keadaan rumah time tu.
Mereka buat kerja kan tebuk2 lubang sikit...adalah berdebu semua.
Sofa pun terpaksa ditolak ke tengah.
Kesian family Faryza datang just duduk kat ruang meja makan.

Sy dan Faryza pun tak dapat nak chit chat banyak.
Mereka sefamily nak jalan2 ke Lumut pulak lepas tu.
Tp dapatla melepaskan rindu kejap almaklum, lama gak kami tak berjumpa.
Ada dekat setahun kut. (last masa kat Alamanda dulu)
Comel sangat baby Azri, Amir pun dah tinggi dan hansome.
Husna jugak yg tak tinggi2 :) Dah tu mulut kunci rapat langsung tak nak cakap.
Kalau tak, dialah yg bising 1 rumah dengan keletahnya bercakap langsung tak pelat :)



masa kat Alamanda dulu,
anak masing2 baru 1 :)
now dah 2 :)


Tak apalah, kan Faryza, ada rezeki lagi kita jumpa lain waktu.
Btw, thanks sudi singgah rumah kami ini.
Jangan serik ye :)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

6 comments:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah bestnya biler bertemu blogger, bila la kita plak nak berjumpaan ek

eB ezrin said...

ooo carik hospital manjung eh? ok ;p

Faryza said...

heheh.. memang senang lor.. umah sedara aku kat situ.. dh pernah pergi... tak da serik laa.. tapi lupa nk suh johan snap pic kita..ehhehe

Fieza79 said...

best nya bila bertemu kwn blogger...

huda dan baby sihat ke..

ajumohit said...

seronoknya huda, even berkenalan dlm blog tp hubungan tu mcm dh kenal rapat kan

EZAN IDMA said...

salam kak :)

Untuk pengetahuan , hadiah penyertaan Nama Baby contest akan dipos pda bulan 6 nanti. di harap dapat menghantar alamat, nama anda dan nama baby. ke iezanidris@yahoo.com.my , kalo dah hantar, abaikan pesanan ni :) maaf lambt :)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi