Monday, May 23, 2011

Latest Husna & Lukman

Hari ini agak lewat bersiaran :)

Just nak upload picture anak-anak berdua ni.
Si kakak sangatla excited nampak picture dia ni... adik pula tengah tiduran sekarang.




Lukman dah 26 hari.
Kepalanya senang2 je nak toleh kiri kanan kalau kita tiarapkan.
Angkat kepala dah boleh tahan tinggi :)
Isk3. Oh Lukman, bawak2la bersabar. Awak tu masih dalam hari :)

Ok, till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

10 comments:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

dua2 pun comey, kakak tengah wat ape tu?berdoa ke untuk adeq

nieda said...

sweet gambar 2 badek...

sory huda, belum pos lagi FM upin tu. minggu lepas balik kg, tadi keluar lupa pula nak pos..Insyaallah dalam minggu ni ye..

SyidaGorjes said...

baby yg dalam hari memang selalu tak sedar diri kan?
dia pun tak tau apa makna 'tak sedar diri' tu.hehehehee

eB ezrin said...

arrrrrr comeinyer... xsabar nk jumper... kami balik minggu nih... :)

wan nurul hezrina said...

cumilnya kakak n adek...luqman mesti tak sabar nak main ngan husna

ajumohit said...

Pastu baby taknak dibedung kan huda? Mesti lasak pastu mengamuk minta dibebaskan hehehe

ezan said...

2 beradik yg comel

A N A K - A N A K K U said...

heheheh mesti sabarkan...nnt tunggulah diorg wat aksi kakak dan adik....

Izan Ishak said...

comel dua2nya sekali!
kakak husna cam terkejut pun ada...adik dok tgk aje~

eT said...

mesti luqman xsabar nk ajak mak ayah dia p jalan...hehe



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi