Wednesday, May 11, 2011

Saya suka tidur

Hai semua,

Nama sy Lukman.
Sy suka tidur, tidur dan tidur.
Sy anak ummi yg kuat menyusu, dan kemudian tidur :)
Selain menyusu, mandi dan main sekejap2 sy akan tidur.
Memang itu pun rutin sy sehari2 an :)

Note untuk ummi: berat ketika 10 days = 3,6kg




cute tak sy ketika tidur?:)



sy sudah ada double chin :)



ini gaya bebas ...



oh oh...tidur adalah hobi sy :)







cak! :) sy dah bangun :)


psst: Lukman masih dalam hari, adakalanya di waktu siang, kami tak bedungkan sangat sebab cuaca panas, kesian kat dia...tp sebenarnya Lukman suka dibedung, lagi sedap dia tidur, lagi lama dia tidur :)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

18 comments:

chugie said...

heheh cumel je dia tau!

baby umur gini memang akan banyak tido dari bangun kan??

gaya tido pun sama je ngn my fadiah.. mesti akan buka tangan luas2 n letak atas, sbb tu die x suka di bedung

Ieda Al-Habsyi said...

comel :)

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

comeynya dia geram auntie tengok nak cubit2 je pipi dia tu

Faryza said...

sesungguh nye baju lukman sama baju ngn amir n azri pakai yg pureen warna putih tu.. tp kejap je pakai.. nnt butang bawah dia selalu terbuka..sbb mereka cpt panjang.huhuhu

SyidaGorjes said...

mak akak sgt pantang kalau baby tak berbedung.

yatie chomeyl said...

hensem boy

Izan Ishak said...

hi baby Lukman yang hensem!

ooo... suka tidur ye....nnti cepat besar boleh main2 ngan ummi, abah n kakak husna ye!

Puan ApasH said...

Boleh geng ngn Hannah le cam tu. Mmg kaki tidur. huhuhu..tapi tak sebaik Lukman yg ske dibedung. Hannah jgn harap le. Kalau bedung tu kejap je tahan. Tak lama tu merengek2 lepas bukak bedung baru dia sambung tidur.

Nadiah Sidek said...

shakir pun suka dibedung. kdg2 duk nangis2 ingatkan nak apa..rupanya nak dibedung. lps bedung terus lena! mcm magic pulak..ehe..

eB ezrin said...

uit, bagi alamat leh? ;p

ibuhebat said...

mak aiii. .semangatnya badan :) berkat susu ibu ni ...

nureen said...

skrg ni kan mmg cuaca panas kan.. bb klau bedung lebih confident kan.. sbb dia akan rasa kejap & selesa.. x mudah terkejut..

comel la muka luqman tdor.. elly masa kecik2 dolu tidor meniarap.. lebih lena ;)

ummu muhammad said...

macam bukan dalam hari..hensem! ;)

ajumohit said...

comeynya, tembam pulak tu..putih melepak...

nieda said...

baguslah baby suka bedung...cuma cuaca panas skrg ni..
comel lah Luqman, bilalah aunty nak tgk luqman ni..hehe.

Eh huda, hari tu nida ada pergi kedai upin ipin. Nieda ada belikan FM upin, Ipin dah habis. Nanti kasi alamat ya kt email ni... hasnidaomar@gmail.com

Myra Jay said...

Alahai comelnya, pandai posing masa tidur.. :)

nur adha said...

comelnya lukman...lebat rambutnya..anak2 adha..ms baby mcm xde rambut..kena cukur 2-3 kali br rambut mula naik..segan kot nak tumbuh awal2...

lukman bf ke...boleh singgah ke blog adha nak tau info pasal bf and suplemen..

myamyza said...

oh comelnye dia.. bausnye la kalau boleh dibedung. anak saya kalau bedung kuat cemane pong doa boleh buraikan kain bedung dia tu menggelepar kaki tangan... huhu



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi